Kenhető textiltapéta

Látogasson el a Recitext saját weboldalára is!

A Recitext kenhető textiltapéta a jövő anyaga.

A Recitext folyékony textiltapéta esztétikai szempontból felülmúlja a hagyományos tapétákat és bármely más festési eljárást. Alkalmas lakások, irodák, középületek belső tereinek hő- és hangszigetelő burkolására. Megfelelő alapozás után felhordható vakolatra, gipszkartonra, betonfalra, vagy hungarocellre is. 

Recitext textiltapéta

A Recitext folyékony textiltapéta otthonába varázsolja környezetét. Pozitív akusztikai tulajdonságai miatt stúdióhatás alakul ki, a házimozi szerelmeseinek a dolby surruund élménye átértékelődik. 

Előnyös tulajdonságai:- környezetbarát, elegáns, exkluzív, egyéni megjelenést biztosít
- kiváló hőszigetelő, ezáltal fűtési energia takarítható meg- kitűnő hangszigetelő tulajdonsága különösen alkalmassá teszi panellakások és vékony
  válaszfalú irodák, üzlethelységek burkolására
- pozitív akusztikai tulajdonságainak köszönhetően stúdióhatás alakul ki,  a házimozi szerelmeseinek a dolby surround élménye átértékelődik.
- toldásmentes homogén felületet biztosít
- magas flexibilitásának köszönhetően eltünteti a falakon keletkező hajszálrepedéseket
- oszlopok, boltívek és lekerekített falak burkolására is alkalmas.- portaszító, nem szívja be a füstöt
 energiatakarékos, melegérzetet kelt

- átereszti a légnedvességet, ezáltal a csempézett részek felett vizes helységekben
  is alkalmazható
- bármilyen vizesbázisú festékkel átfesthető- a már felhordott tapéta kötőanyaga vízzel oldható, így azt a falról áztatással eltávolítva  ismételten, többször is újra felhasználható

  A Recitext kenhető textiltapéta gazdaságossága:

  -Kedvező árával -az eddig ismert import textiltapétákkal szemben- már felveszi a versenyt a napjainkban használatos divatos tapétákkal. Ennek titka a szabadalmaztatott eljárásunk a reciklálás, amely energiatakarékos és környezetbarát technológiával állítja elő az alapanyagot pamuttextíl hulladékból.

  - A Recitext tapétával való burkolás költségei a kiváló hőszigetelő tulajdonságának köszönhetően rövid időn belül megtérülnek az alacsonyabb fűtési díjaknak köszönhetően. További fűtési energiát  takaríthatunk meg azáltal is, hogy a Recitext textilapéta melegérzetet kelt. Ez azt jelenti, hogy ugyanolyan közérzethez, mint a hagyományos burkolású helységekben 2-3 C°-al alacsonyabb  léghőmérséklet is elegendő.

  - A jó hőszigetelésnek köszönhetően nyári hónapokban a klimatizálásra fordított energia is csökkenthető.

  - Ismételten többször is felhsználható. A tapéta kötőanyaga vízzel oldható, így az a falról áztatással könnyen eltávolítható, és egy másik helységben újra felhasználható.

- Mindennemű előkészítő munkálatok nélkül -a hő- és hangszigetelő tulajdonságok megtartása mellett- bármilyen diszperziós festékkel átfesthető.

- Hosszú élettartamú, mert antisztatikus tulajdonságának köszönhetően portaszító.

                                                                                           

Részletekért látogasson el a https://www.recitext.hu/ oldalunkra!